Om mig

Mötet med andra människor är mycket inspirerande och lärorikt. Därför har det inte varit svårt att göra mina yrkesval. Jag utbildade mig till mentalskötare och psykiatrisjuksköterska på 1970- och 80-talet. Efter att arbetat med akutpsykiatri, geropsykiatri och psykiatrisk rehabilitering utbildade jag mig till vårdlärare och handledare. Dessa erfarenheter har bland annat lett till att jag är författare till läroböcker inom psykiatri och samhällsbaserad psykiatri. Som pedagog och handledare har jag arbetat inom gymnasiet, yrkeshögskola och högskola.

Jag är en nyfiken person och har tidigt varit intresserad av att se oss människor utifrån ett helhetsperspektiv. På så sätt har förståelsen för naturmedicin och självläkning ökat. Så 2010 startade jag min natur/megineterapeut utbildning på Naturmedicinska akademin i Gamlarp. Efter avslutade tre års studier fortsätter min ”resa” att bygga broar mellan skolmedicin och naturmedicin. Sommaren 2017 utbildade jag mig till Runvandringsinstruktör. Jag arbetar också som lärare på Naturmedicinska akademin i Gamlarp.

Naturen och trädgården är också ett stort intresse för mig. 2014 och 2015 gick jag en grundkurs i Permakultur design, bland annat på Kosters trädgårdar. Då föddes idén till min hälsoträdgård.

Jag umgås gärna med familj och vänner och tycker om att använda min kreativitet till diverse hantverk. I naturen får jag inspiration och där hittar jag ofta lösningar på mina funderingar och problem.